0744.636.993

Anvelope

Montari – demontari

Incercam sa reducem pe cat posibil timpul pe care il petreceti la service. Plecand inca de la operatii simple precum montarea/demontarea rotilor folosim echipamente pneumatice care asigura o eficienta ridicata. Toate standurile sunt dotate profesional cu pistoale, rampe si cricuri pneumatice; Avem avem posibilitatea de a monta / demonta anvelope cu diametre mari. Anvelopele de acest tip sunt dificil de montat in cazul folosirii unei masini normale. In acest caz apare riscul de a deteriora janta / anvelopa.

Echilibrari dinamice

Prin echilibrarea periodica si corecta a rotilor evitati aparitia uzurii neuniforme a rotilor. Daca exista anumite abateri de la planeitate sau de la circularitate miscarea de rotatie a rotii nu mai este cea normala, aparand acele „batai” sau vibratul volanului la anumite viteze. La aparitia fenomenelor de mai sus este recomandat sa treceti pe la un service auto pentru a echilibra rotile.

Indreptari jante

In urma impactului cu borduri sau alte obstacole prezente pe carosabil, janta sufera deformari de la forma ei initiala conducand la dezechilibrarea rotii. Continuarea cu aceasta roata va conduce, in mod cert, la uzura neuniforma a anvelopei si la scurtarea vietii acesteia. Recomandam astfel sa se realizeze operatia de indreptare a jantelor periodic sau imediat ce apar „batai” sau „vibratii ale volanului”. Sunt aceleasi fenomene care ar trebui sa va atraga atentia ca trebuie sa va echilibrati rotile. In mod normal operatia de indreptat a jantei este premergatoare

 

mature-1366728_960_720